Random Brainfuckers (T & B blogja)

Random blog, arról amiről csak lehet, két ember jóvoltából. Ting és Blackie blogja.

Friss topikok

Retek. De hogy ennek mi köze a poszthoz? ^^'

2010.04.26. 18:58 Ting

FIGYELEM: a következő szöveg teljesen agyhalál miatt készült XD!

Unatkozol? Eleged van a sok jó filmből? Itt a megoldás! Nézz rossz filmeket! :O 

Kezdjük fantasztikus listánkat eme "remekművel", melynek címe: Katasztrófafilm!!! Mit tartalmaz ez a kis 90 perces csoda? Mindent kiparodizál, akármilyen módon, bármikor, és bárhol! A készítői akkora zsenik, hogy ők már paródiát tudnak csinálni azzal, hogy csak a BEMUTATÓJUKAT nézik meg! Ezt a filmet "ne hagyjátok ki"!


Ha még ez sem volt elég, akkor itt az újabb remek jelöltünk! Ez a film a japán szórakoztatást egy új fajtába emelte, itt nem a csilli-villi speciális effekt a lényeg. EZ... A.... "The Machine Girl"! Egy japán egyetemistalány testvérét megöli a Jakuza, ezért ő véres bosszút tervel ki... egykézzel. A legjobb bosszúsztori, amit valaha láttál! Kötelező!

Utolsó jelöltünk legyen a zseniális "A holló" című film folytatása, a "Holló 4". Gondoltátok volna hogy lehet jobb filmet csinálni, mint az első rész? De még mennyire! A Holló 4 már egyszerűen GIGÁSZI lett, és nem tudod anélkül végignézni hogy elámulnál. Hősünket felakasztják, barátnőjével együtt, viszont a holló feltámasztja, és életre kel. Egyedi történet, egyedi sztori, a holló komorabb mint valaha!

Ugye ezt nem vettétek komolyan? XD!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://randombrainfuckers.blog.hu/api/trackback/id/tr991953485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása