Random Brainfuckers (T & B blogja)

Random blog, arról amiről csak lehet, két ember jóvoltából. Ting és Blackie blogja.

Friss topikok

Műsorszünet Live

2010.06.28. 13:59 DJBlackie

Figyelem! Ma az RTL Klubon történő műsorszünetet ÉLŐBEN közvetítjük! A továbbra kattintva olvashatod folyamatos tudósitásunkat!

 

Ting: 20:27 - Mivel már SEMMI értelmeset nem tudunk mondani egy képről, ezért abba is hagynánk, reméljük élveztétek! (már megint magamban beszélek, o shit!)

Blackie - 20:12 - Emberek, én ezt nem bírom tovább, ez már TÚL SOK nekem!

Ting: 20:09 - A szállító című film volt a bűnös! Emberek százai állnak megdöbbentve, hogy MIÉRT, MIÉRT csinálta ezt velünk?!

Blackie: 20:07 - Ráadásul az én születésnapomon :O

Blackie: 19:53 - Már csak 7 perc van hátra az év legnemesebb műsorának kezdetéig. Mindenki tülkön ül! Ugye ti is várjátok már?

Ting: 19:44 - Folytatódik a Barátok Közt, nézzük.

Ting: 19:40 - Jelenleg reklám van, hamarosan következik a Barátok Közt következő része. Mostmár egyre több ember várja az RTL Klub Headquartersnél az év TV-adását!

Ting: 19:32 - Még Zsolt és Zsófi erőteljes szeretkezését láthatjuk, ugyanis Zsófi hű férje most tért vissza a börtönből.

Blackie: 19:30 - Még fél óra a kezdésig. Mindenki izgatottan várja ezt a remek filmet a helyszínen is.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://randombrainfuckers.blog.hu/api/trackback/id/tr82115973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása